Lek & bus

För ett par veckor sedan var Gina hos Midas & Wega med familj i Asarum en helg. Hon trivs jättebra där och har så roligt!

I söndags var jag och Marie hos Tina och tränade. Gina lekte väldigt bra med Viggo och det var roligt att se dem komma så bra överens. Viggo har även fått en lillebror, lagotton Valle, som Gina hälsade på. Valle var lite blyg så hon insåg att hon var tvungen att ta det lugn och försiktigt och då vågade sig Valle fram till henne. Sedan hade de roligt tillsammans.

Idag har chihuahuan Astor varit här och hälsat på. Det gick bra och Gina blev nog allt lite småkär. Så i mitten av december kommer han hit och ska bo här i drygt två veckor medan hans familj är utomlands. Det ska bli roligt!

I helgen ska jag till Stockholm med ett par vänner och hunden får stanna hemma.

Trevlig helg!

En hårigare variant

Gina älskar alla håriga hundar och hon vill alltid gosa in sig i deras härliga päls. Om Gina hade fått välja hade hon själv velat ha en lite mer varm och mysig look. Då hade hon antagligen sett ut såhär.


En hund som luktar gott

Efter en långpromenad vid havet, en dusch och en grisknorr ligger Gina och sover bredvid mig. Hennes favorit är väl inte direkt att duscha men hon står snällt kvar och ser sådär ynklig ut. Efteråt är det fullt ös då hon far runt i hela huset för att verkligen se till att bli torr.


Gina och Midas i tisdags


RSS 2.0