treåretthundrafemtiosexveckorettusennittiofemdagar

För exakt tre år sedan, den 15 juni 2007, blev Gina min. Då var vi hos kennel Ronelkas i Jönköping och hämtade hem en underbar liten röd DP-valp. Jag kan fortfarande komma ihåg känslorna den dagen. Jag var så himla lycklig att äntligen få hem Gina men jag minns att jag under stora delar av vägen hem tänkte "åh herregud Julia vad har du nu gett dig in på?!". Men allt gick bra tills några dagar senare när jag skulle klippa hennes klor och hon skrek rätt ut så att jag började lipa för jag tyckte så synd om henne och fick ringa till Gunnel efter hjälp. Skrattar åt det minnet idag men det var minsann inte lätt alla gånger att vara hundägare för första gången! Det är sådan otrolig tur att jag hade sådana underbara uppfödare som alltid fanns, och finns, där för att komma med tips & råd. Att kolla på sin alldeles egna hund fyller en med obeskrivliga känslor. Som alla vet är det inte roligt alla dagar, året om, år ut & år in men det negativa försvinner bland all glädje man får ut av det! Jag är så stolt över min lilla Gina för den fina hund hon är och jag hoppas att hon är lycklig med mig också. Avslutar med den en av de bilder på Gina som väcker starkast känslor hos mig.




Sommar

Sommaren 2010 är på gång för fullt! Gina & jag har njutit flera dagar i den strålande solen. Dock blev det lite varmt emellanåt tyckte hunden, som då gick och la sig i skuggan från solstolen. Hon är minsann inte osmart! :)

Just nu NJUTER jag verkligen av tiden! På torsdag är det den efterlängtade studenten. Blandade känslor inför det naturligtvis men främst så ska det bli fruktansvärt roligt! Nu har jag fullt upp med annat skoj men vi hörs när jag har tagit studenten!!! Slänger in en bild också från Väggaskolans bal i lördags på mig & min balkavaljer. Det är mamma som har sytt klänningen.





RSS 2.0