Dålig bloggare

Kan inte säga annat än att det har varit otroligt dåligt med bloggandet! Det är fullt upp i mitt liv just nu med jobb, skola med kommande student, hund, vänner osv. Ska bli skönt när det är sommarlov sedan och lite mer tid till saker som man vill göra!

Sedan sist har jag och Gina varit och tävlat. Det var igår i Hässleholm utan några vidare resultat. Vi började med agilityklassen och där hade jag en otroligt pigg och rolig hund att köra med! Helt annorlunda jämfört med förra säsongen, så kul att hon har börjat få upp fart & motivation nu. Så där gick det lite fort och jag tappade henne så hon gick upp på Aet istället för balansen -> disk. I hopploppet däremot hade jag gärna bytt hund... Gina sprang med nosen nere i marken konstant så efter några hinder valde jag att springa av planen. Finns ingen mening med att försöka köra med en hund som inte alls bryr sig, det är inte ok beteénde av Gina som ändå är rätt van nu så det blev inget mer springade för hennes del det loppet. Däremot var det en väldigt fin dag och jag slapp spendera hela dagen i Hässleholm utan jag & Gina blev klara snabbt och kunde åka hem för att sola och ha en skön dag!

I torsdags var vi också och tävlade fast i Karlskrona på serietävling. Då är det ekipage från Blekinges klubbar med som tävlar mot varandra i lag så det är riktigt roligt tycker jag. Där gick det betydligt bättre för mig & Gina. Vi fick ett nollat lopp och ett med fem fel och jag hade en hund som var jättepeppad så det var skoj!

Nu har vi inte någon officiell tävling förrän i aug/sep någon gång eftersom jag jobbar varje helg i sommar men vi ska försöka vara med på någon månadstävling & serietävling tills dess.



För två år sedan var jag & Gina på utställning i Hässleholm istället för agilitytävling!


100504



tycker om


RSS 2.0