Jullov

Idag inledde jag och Gina jullovet med att gå en lång runda i skogen. Det är nog en favorit både för henne och mig. Det känns alltid underbart att se henne så lycklig som hon blir när hon får springa lös där. Det är upp och ner från stenar & stockar, fram och tillbaka, nosa på allt och inget. Hon fick även leta upp små godisar som jag hade gömt, och det var också roligt tyckte Gina. Men man ska minsann inte tro att det är enkelt att fotografera en DP i full fart i skogen! Det blev något bra kort av ett antal...  På hemvägen mötte vi dessutom två av hennes favoritkompisar, nämnligen labradorerna Smilla och Signe.

image7


Idag fick hon en julklapp i förskott av Bonnie eftersom hon åker till Österrike imorgon och vi till andra hälften av familjen i Hovmantorp. Det var en liten tuggkrokodil som hon blev väldigt förtjust i. Och inte behöver man väl tänka på hur man ser ut när man äter tuggkrokodiler?!

image8


Nu ska vi slå in de sista julklapparna. Det brukar försvinna en och annan snörrulle varje gång man gör det, men det är sådant man får räkna med när Ginis är i huset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0