Lördag

Denna vecka har det varit dåligt med uppdateringar. Vi jobbar på för fullt med grundkursen och det krävs mycket träning hemma. Gina har en bra kontakt från början men nu ska vi börja träna upp de mer och mer med störning. När vi möter en hund är det roligaste inte att bry sig om vad matte säger. Sen vill hon inte gärna lägga sig ner på planen, men det kan man förstå om man kollar på hur marken ser ut på bilden. Det gäller att vara envis för tillslut så lägger hon sig ner, det är tur att man har en mat-fixerad hund ibland. Imorgon ska det vara en heldag på klubben, hundfritt, med mentalkunskap med klubbens MH-beskrivare. Jag tror att det kommer bli intressant och lärorikt. Har anmält Gina till att gå MH där i höst, får bara hoppas att vi kommer med.
Nu är det bara en vecka kvar till Malmö, tiden har verkligen gått fort! Har tränat henne på att stå och det har gått rätt bra. Hon är duktig på att visa tänderna vilket är skönt. Får bara hoppas att det går lika bra på lördag. I veckan ska det bli duschning också, vilket inte riktigt är någon favorit. ;-)

image53

Har anmält till Wold Winner -08 nu också. Ska anmäla till circuit-utställningen snart. Känns helt overkligt att vi verkligen ska dit!

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Och jag ska med:)

2008-03-12 @ 09:23:11
URL: http://missbrilliott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0