Ronneby Brunnspark

Igår kom jag hem efter några regniga, fullbokade och roliga dagar i London med klassen. Jag möttes av en liten glad Gina som tydligen hade börjat löpa i tisdags. Det är ungefär en månad tidigare än vad jag hade räknat med, hon löpte senast runt jullovet. Nu missar vi i varje fall ingen officiell tävling på grund av det!

Idag bar det av till Ronneby en lite runda. Några skulle kolla på någon konstutställning medan jag & Gina gick en runda på ca. 2 timmar i brunnsparken. Än var det inget utslaget och sådär, men efter att ha bott i en så stor stad under dessa dagar var det otroligt skönt med en skogspromenad. Jag gömde lite godis i skogen, på träd och vi tränade lite lydnad & trix under promenaden. Sedan satte vi oss på en bänk och Gina spanade på andra hundar som gick nedanför. På hemvägen stannade vi till på djuraffären i stan och köpte ett nytt tikskydd som sitter mycket bättre än det förra. Det blev även en grisknorr så nu sover hon gott efter att ha tuggat på den ett tag!

Får se hur jag gör med ridhusträningen imorgon. Det är den sista men vill nog inte köra med Gina där när hon löper. Ska försöka ta mig upp till brukshundsklubben & träna ensam en stund istället. Hindrena där är utplockade nu så det ska nog gå bra.

Glöm inte att släcka lamporna ikväll! http://www.earthhour.org/about/se:sv







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0